Печат на тази страница

Арест за нападналите полицаи в Банско

Понеделник, 29 Август 2011 06:47 | | | 0 Добави коментар

arest_big_767776Районна прокуратура Разлог постанови мярка за неотклонение "Задържане под стража" за 72 часа на Б.Л., Д.А. и А.А., и тримата от Банско, информират от Областната дирекция на МВР-Благоевград.. Срещу тримата бе образувано бързо полицейско производство на 26 август за нарушаване на обществения ред и неподчинение на полицейско разпореждане.

Тримата банскалии, бяха задържани в резулата на възникнал инцидент между полицейски патрул и пияна компания.

На 26 август, малко след полунощ, в Районно полицейско управление - Банско са получени сигнали за нарушаване на обществения ред и висока музика в двора на заведение, намиращо се на ул. „ Пирин" в курортния град.

Изпратеният на място полицейски екип прави опит да обясни на компанията от около 20 мъже, че нарушават спокойствието на гражданите и трябва да намалят музиката. В отговор, подпийналата компания започнала да отправя обиди и заплахи,и да замеря патрулният автомобил с камъни. В резултат на вандалската проява, на пияните граждани, са били нанесени материални щети по служебния автомобил.

След като полицейският партул докладвал за ситуацията на дежурната част, на мястото на инцидента е изпратена група по охрана на обществения ред. Въпреки пристигналите подкрепления, пияните клиенти на механата продължили да се държат арогантно и започнали да блъскат полицейските служители.

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови