Конен турнир по издръжливост „Endurance” в Разлог

Четвъртък, 04 Август 2011 14:43 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

kone_normalКонен квалификационен турнир по издръжливост „Endurance” ще се проведе на 6 август в местността Столоватец, Разлог. Организатори на състезанията са Община Разлог, Сдружение по коневъдство и конен спорт "Пехрил" и Българската федерация по конен спорт.

Предварителният преглед на конете ще бъде ден по-рано, на 5 август, петък, от 19.00 часа, но ще бъдат допуснати коне за преглед и до 7.30 ч. на състезателния ден, уточниха от Община Разлог. Стартът на състезанията е на 6 август, когато в 8.00 ч ще се надбягват участвали коне над 6 години. Дистанцията, която ще пробягат, е 55 км. Половин час по-късно, от 8.30 ч., на старта ще застанат младите, 5 годишни и неучаствали коне. Те ще се състезават на дистанция от 40 км. В 9.00 ч. е стартът на участниците от категорията млади – 4 годишни коне, първа квалификация за неучаствали коне, деца и любители, с дистанция 30 км.

Резултатите ще бъдат обявени в 15.00 ч, след което ще се проведе и награждаването. Събитието обещава да разведри жителите и гостите на Разлог в съботния ден.


Добави коментар

Защитен код
Обнови