Печат на тази страница

Над 60 голфъри ще участват в турнир край Разлог

Събота, 30 Юли 2011 09:17 | | | 0 Добави коментар

golf_12943086132635Утре, 30 юли, Пирин Голф & Кънтри Клуб ще бъде домакин на второто издание на турнира и ще предизвика напреднали и начинаещи голфъри. В състезанието могат да участват всички, които обичат голфа, чувстват се достатъчно уверени, или никога не са опитвали, но имат желание да се научат.

ВИП-Гостите на турнира ще направят първите си стъпки в голфа. Над 60 играчи са заявили участие в състезанието до този момент, сред които са посланикът на Словакия, директорът Маркетинг и комуникации на „Балканстар” и изпълнителният директор на „Сибанк”.

Надпреварата ще стартира на 30 юли в 9.30 часа. Право на участие имат както български, така и чуждестранни голфъри, които притежават официален хендикап. Повишеният интерес към състезанието и надпреварата е свидетелство за усилията, които се полагат за развитието и популяризирането на този спорт в България. Голфърите ще се състезават на 18 дупки на шампионското игрище, проектирано от професионалния играч Иън Узнам. Играчите ще се състезават в отбори по двама в предизвикателен формат Two Ball Better Ball. Стартът на турнира е обявен за 9.30 ч., едновременно от всички дупки.

Голфът не е само състезание, твърдят организаторите на турнира – той е и норма на поведение, и спазване на безупречен външен вид. В голфа са недопустими бавенето и други психологически трикове за изнервяне на съперника.

Награждаването на победителите ще се проведе в Клубната сграда в 19.00 часа.

Лина Пъргова, E79 news

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови