14 отбора се включиха във волейболен турнир на ГЕРБ-Разлог в с. Баня

Понеделник, 25 Юли 2011 17:56 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

bania_machВолейболен турнир на плажа в село Баня организираха от ръководството на ПП ГЕРБ – Разлог. Турнирът, в които взеха участие 14 отбора, се проведе в два последователни дни. Отборите бяха разделени в две категории – професионалисти и аматьори.

Изключително атрактивни бяха всички игри, за което може да се съди по верните фенове, които не спряха да подкрепят своя отбор, както и от желанието на младите хора да спортуват.

Със златните медали от турнира при т.нар. аматьори си тръгна отборът на „Разум”, който поля победата си с шампанско и торта. Аматьорите, които напълно покриваха нормативите да играят в категорията на професионалистите получиха още грамоти и парична награда.

Второто място остана за отбор „Глазне”, трети се класира „Отбора на народа – село Баня”. И на двата отбора бяха раздадени медали, грамоти, парични награди и торти.

Четвърто място в крайното класиране зае отбор „Пръцките”, село Баня, пети се наредиха „Юнак Баня”, шести се класира отборът на гостите от село Сенокос, който бе отличен за най-спортсменско поведение.

Индивидуални награди получиха Божидар Иванов за най-добър играч, Антон Бенин за най-добър нападател и Йосиф Мадолев за най-добър разпределител.

При професионалистите златото грабна отбор „Виктория”, сребърните медали взеха „Пирин” (Разлог), бронза остана за „Ураган” (Горно Драглище). Отборите поляха успешния турнир с шампанско и торти.

„Сезонът е подходящ за ангажирането на младите хора от община Разлог в едно спортно мероприятие, в което Разлог наистина има традиции. Решихме турнирът по плажен волейбол да се проведе в село Баня, поради добрите условия, които плажа предоставя за провеждането на такъв турнир. Изминалите спортни дни надминаха нашите очаквания, включиха се много млади хора, което ни радва”, казаха от ръководството на ПП ГЕРБ – Разлог.

Игрите на волейболния терен на плажа в село Баня продължиха и след края на турнира. Организаторите от ПП ГЕРБ – Разлог обещаха, че турнирът ще има продължение и ще работят за превръщането му в традиция.


Добави коментар

Защитен код
Обнови