Печат на тази страница

Конфискуваха цигари и алкохол без бандерол в Гоце Делчев и Разлог

Сряда, 13 Юли 2011 11:06 | | | 0 Добави коментар

cigari1Вчера на територията на РУП-Гоце Делчев и РУП-Разлог е проведена полицейска операция по линия за противодействие на незаконната търговска дейност с акцизни стоки – цигари и алкохол без бандерол, съобщават от Областна диренция на МВР - Благоевград.

В Гоце Делчев при извършена проверка на хранителен магазин собственост на 69-годишния Д.Ч. са намерени и иззети 68 кутии с цигари по 20 къса без задължителен акцизен бандерол. При извършената проверка на кафене с управител Дж. К., на 50 години, са намерени и конфискувани 27 кутии с цигари по 20 къса без задължителен акцизен бандерол.

В Разлог са били проверени 18 търговски обекта и 28 МПС. В магазин за хранителни стоки собственост на Г.Б., на 70 години, са открити и иззети 65 кутии с цигари от различни марки, всичките без облепен акцизен бандерол, осем кутии с цигари от различни марки с облепен акцизен бандерол, но без лицето да притежава разрешение да извършва търговска дейност с тютюневи изделия, както и 8 пластмасови бутилки от 1,5 литра алкохол от различни видове всичките без облепен акцизен бандерол.

По всички случаи е образувано досъдебно производство.

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови