Печат на тази страница

Започна Държавния шампионат по голф за аматьори 2011

Понеделник, 11 Юли 2011 13:39 | | | 0 Добави коментар

logo_GolfТурнирът се осъществява с партньорството на Банка Пиреос
Стефан Кралчев със 78 грос резултат води в първия ден от Държавния шампионат по голфна България за 2011. Петър Калоянов, Любомир Костов и Олег Чернев са след него със 79грос резултат. Шампионът на България ще стане известен утре в 17.30
Държавното първенство по голф 2011 се организира с партньорството на Банка Пиреос наигрището на Пирин Голф & Кънтри Клуб.85 играчи са взеха участие в първия ден на шампионата, в който право на участиеимат единствено български граждани, които притежават официален хендикап. Някойот младежите и девойките се подготвяха седмица преди първенството в Пирин Голф снадеждата да бъдат новите шампиони на България. Националният отбор по голф, както истудентите от НСА със специалност голф взеха участие в първенството.
Голфърите в турнира се състезават в два последователни кръга по 18 дупки на игрището,проектирано от Иън Узнам. България ще излъчи победители и шампиони на България вчетири категории: мъже, жени, младежи и девойки.
„Всяка година броят на участниците в Държавния шампионат се увеличава” казапредставителя на Българска Голф Асоциация, който откри първенството на 8-ми юли.
Шампионът на България по голф ще стане известен в утре, 10 юли в 17:30.

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови