Печат на тази страница

Пирин Голф & Кънтри Клуб приема Държавния шампионат по голф за аматьори 2011

Четвъртък, 07 Юли 2011 14:48 | | | 0 Добави коментар

golf_12943086132635Турнирът ще се осъществи с партньорството на Банка Пиреос
Държавното първенство по голф 2011 ще се организира с партньорството на Банка Пиреосна игрището на Пирин Голф & Кънтри Клуб. Състезанието за аматьори ще се проведе на 9-ти и 10-ти юли и ще излъчи шампионите на България.
Държавното първенство по голф се провежда за шеста поредна година на планинскотоголф игрище. В съответствие със своята политика за развитие на този спорт в страната,и тази годината банката ще подкрепи провеждането на най-престижните голф турнири вБългария.
Над 70 играчи са заявили участие в шампионата, в който право на участие иматединствено български граждани, които притежават официален хендикап. Някой отмладежите и девойките се подготвят седмица преди първенството в Пирин Голф изатвърждавам уменията си на организирания летен детски гол лагер.
Голфърите в турнира ще се състезават в два последователни кръга по 18 дупки наигрището, проектирано от Иън Узнам. България ще излъчи победители в четири категории:мъже, жени, младежи и девойки.Официалният тренировъчен ден е обявен за 8-ми юли. Стартовите времена за първиятурнирен ден ще се обяват на коктейла за откриването на турнира на 8-ми юли, от 19:30часа и ще бъдат направени в зависимост от хендикапите. Стартовите времена за вториятурнирен ден ще са в зависимост от грос резултатите от първия ден.
Награждаването на победителите и обявяването на новите шампиони на страната ще сепроведе на 10-ти юли в 19.00 в Клубната сграда.

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови