Цветанов: Възможно е министър да бъде кандидатът за президент на ГЕРБ

Понеделник, 27 Юни 2011 08:48 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

cvetanov_verybig_700690Възможно е министър да бъде кандидатът за президент на ГЕРБ, стана ясно от думите на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред bTV.
На въпрос дали това може да бъде министър и конкретно регионалният Росен Плевнелиев, Цветанов отговори: Всичко е възможно.

Той обаче отхвърли като възможни кандидати на ГЕРБ Петър Стоянов, Соломон Паси,Надежда Михайлова и Лъчезар Иванов.

За евентуална номинация на бившия премиер Симеон Сакскобургготски, Цветанов също отговори отрицателно и коментира: „Толкова на студено отидохте".

Няма политическо решение, но Йорданка Фандъкова е фаворит за кмет на София. Няма окончателно политическо решение, но се коментира името на Кирил Йорданов за кмет на Варна. Цветанов каза, че Йорданов е човек, който има съответните качества.
Кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ ще бъде Иван Тотев - сегашният областен управител. За Кърджали номинацията ще бъде обявена на по-късен етап, заради възможни некоректни атаки.

Цветанов заяви, че в Кърджалийско има над 600 мюсюлмани-членове на ГЕРБ и това означава, че партията е отворила структурите си.


Добави коментар

Защитен код
Обнови