Печат на тази страница

Осветяват трите пътни възела на магистрала „Люлин“ до три месеца

Понеделник, 16 Май 2011 09:19 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

magi_big_716839През 2014 година София ще има прекрасен околовръстен път, категоричен е регионалният министър Росен Плевнелиев пред bTV. Той призна, че тъй като магистрала „Люлин“ свършва в „двелентов път“, проблем има що се касае до задръствания. Вече има проект за западната тангента, северната тангента вече също е почти готова на идеен проект.

„Догодина ще започне строителството и на двете тангенти и през 2014 година то ще приключи и София ще има един прекрасен възел около нея, околовръстен път, с което ще бъде решен проблемът на града“, каза министърът.

Трите пътни възела на магистрала „Люлин“ ще бъдат осветени до три месеца, съобщи Плевнелиев.

Министърът разсея притесненията на хората от село Мало Бучино, че при по-силен дъжд магистрала "Люлин" ще ги наводни, като обясни, че има споразумение между държавната и местната власт и строителя на аутобана, в което ясно е записано какво трябва да се направи. Строителите трябва да спазват проекта, допълни Плевнелиев и обясни, че ще се проверява изпълнението на споразумението.

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови