ЦРУ: Ще бъде показана снимка на Бин Ладен

Сряда, 04 Май 2011 09:27 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

lladen_verybig_709346Няма съмнение, че САЩ в крайна сметка ще покажат снимка на загиналия Осама бинЛаден , заяви директорът на ЦРУ Леон Панета. "Правителството очевидно обсъжда как ще е най-добре това да бъде направено, но не мисля, че е под въпрос, че в крайна сметка на обществото ще бъде показана снимка", заявява Панета. Белият дом поднови изявлението си, че не е взето решение дали да се покаже мъртвият бивш лидер на Ал Кайда.

Въпреки че не е сигурно кой ще замени Осама бин Ладен начело на Ал Кайда, Леон Панетазаяви, че който и да е той, ще се превърне в новия обществен враг №1 на Америка.

Заместникът на Бин Ладен Айман ал-Зауахири се очаква да заеме неговото място, но засега не е ясно кога точно ще се случи това, отбелязва БГНЕС. "Той се придвижва много бързо в списъка с имена", заяви Панета пред телевизия CBS, имайки предвид Зауахири. Панета заяви, че до официалното обявяване на следващия лидер на Ал Кайда, Съединените щати се очаква да се възползват от ситуацията.


Добави коментар

Защитен код
Обнови