Последни репетиции за кралската сватба

Четвъртък, 28 Април 2011 09:54 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

svatba1_verybig_707386Тази вечер британският принц Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън ще участват в генерална репетиция на сватбената церемония в петък, съобщават медиите и РИА "Новости".

По непотвърдена информация закритата репетиция в Уестминстърското абатство ще протече в много тесен кръг - само бъдещите младоженци. Абатството е затворено за посещения още от вчера. За утре е насрочен "последен преговор" с всички останали ключови действащи лица на церемонията, с изключение на членовете на кралското семейство.

През изтеклата нощ беше направена репетиция на церемониалната част с участието на конни и пеши гвардейци, други военнослужещи, автомобили и карети, които ще участват в празничната процесия в петък, предаде БГНЕС. На разсъмване те преминаха по маршрута отБъкингамския дворец до Уестминстърското абатство.

Успоредно с това във военновъздушната база Конингсби, близо до град Линкълн в Североизточна Англия днес се състоя репетиция на авиационния парад с участието на 7 самолета на кралските ВВС, които в петък ще прелетят над центъра на Лондон, когато младоженците се връщат от абатството в Бъкингамския дворец.


Добави коментар

Защитен код
Обнови