Хакери откраднаха данни на потребители на PlayStation Network

Четвъртък, 28 Април 2011 09:52 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

psn1Хакери са откраднали от Sony пароли, рождени дати и друга информация за потребители на PlayStation Network, която свързва конзолите PlayStation 3 (PS3) с онлайн-игри, филми и други материали, предаде АФП.

PlayStation Network и услугата за доставка на музика Qriocity бяха изключени на 20 април вследствие на "външна намеса", съобщи говорителят на Sony Патрик Сийболд. Кибер-атаките се разследват, но според Sony са откраднати потребителски имена, пароли, email адреси, рождени дати на потребители на PlayStation Network и Qriocity, пише БГНЕС. "Макар че засега няма данни да са взети данни за кредитни карти, не можем да изключим тази възможност", заявява Sony в съобщение до потребителите на PlayStation Network и Qriocity.

"Възможно е да са получени данни от профила ви, включително история на покупките ви и адрес за доставката им, както и паролата и данните за възстановяването й в PlayStation Network/Qriocity".


Добави коментар

Защитен код
Обнови