Отложиха двубоите на „Пирин” (Рз) и „Велбъжд” (Кн)

Петък, 15 Април 2011 09:21 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

football3Предстоящите двубои от 29-я кръг на Югозападна "В" група на отборите на "Пирин" (Разлог) и "Велбъжд" (Кюстендил), които по програма трябва да се играят в неделя - Цветница бяха отложени, съответно срещу "Ботев 1937"(Ихтиман) и "Витоша" (Бистрица).
Причина за това са, че 4-ма футболисти от тима на Иван Стойчев и 2-ма от състава на премиера Бойко Борисов са на лагер с националния аматьорски отбор, на който наставник е именно Стойчев. Помощник на Дофтора е пък наставника на "Витоша" Ясин Мишауи. Избраниците на Иван Стойчев са на подготовка за предстоящите три евроквалификации в Тетевен, където ще се играят и официалните двубои.

За E79 news Стойчев заяви, че въпреки кишата след падналия сняг, подготовката върви добре и всички играчи са здрави. Той не спести благодарностите си за перфектните условия и базата, на която тренират. Първата евроквалификация е в събота от 16 часа срещу Словакия в Тетевен.

Двата отложени двубоя от третия ешалон, ще се изиграят на 27 април.


Добави коментар

Защитен код
Обнови