Милен Радуканов: Няма място за емоции срещу Черно море

Вторник, 05 Април 2011 09:21 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

radoka_big_694617Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че в утрешния мач за Купата на България срещу Черно море няма място да се влагат допълнителни емоции и идеи за отмъщение за загубата преди две седмици.

„Трябва да излезем с чисти глави и да надиграем съперника. Уважаваме Черно море, на самия мач ще се види кой треньор как ще подходи”, каза Радуканов.Той допълни, че само Мишел Платини е контузен от неговите футболисти и все още е под въпрос за мача с Литекс от А група, в неделя. „В неделя теренът беше лош, тук ще играем на хубав, мисля, че това ще е в наша полза, тъй като ние се стремим да си подаваме топката и да играем футбол”, каза Радуканов.Наставникът коментира и ситуацията с втория гол срещу Сливен, когато Делев отбеляза от явна засада. „Да, имаше засада, но според мен съдията се обърка, тъй като явно не видя, че Шеридън игра с глава. Ако го беше видял, може би щеше да я маркира. А вие какво бихте казали за дузпата срещу Нелсън?” – попита специалистът.Милен Радуканов заяви още, че в ЦСКА се мисли само за предстоящия мач, а не няколко напред. „Сега мислим за Черно море, после ще мислим за Литекс.

Добави коментар

Защитен код
Обнови