Джони Деп е Носителят на шапката

Сряда, 16 Март 2011 10:25 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

depp_verybig_683918Джони Деп е обявен за "носител на шапка на годината", като победи други известни личности като Гуен Стефани и Хю Джакмън, съобщи Асоциацията за аксесоари за глава на САЩ, цитирана от АФП.

Близо 4 от 10 посетители на сайта на Асоциацията за аксесоари за глава, гласували в годишното проучване, са предпочели широкополите меки шапки на Деп от "Карибскипирати". Стефани и Джакмън са събрали съответно 17% и 16% от гласовете. Деп игра напълно подходящо и ролята на Лудия шапкар в "Алиса" на Тим Бъртън.

Миналогодишният "носител на шапка" беше Брад Пит.

Много звезди на подиума предпочитат меки шапки като тази на Деп и изглежда, че широкополите шапки се завръщат, смята Асоциацията за аксесоари за глава на САЩ, която има 103-годишна история, допълва БГНЕС. "Широкополите меки шапки се виждат на подиумите на ПарижМилано и Ню Йорк" на последните международни модни седмици, подчертават експертите от Асоциацията.


Добави коментар

Защитен код
Обнови