Създадоха клавиатура за работа във Facebook

Петък, 11 Март 2011 10:22 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

kla_verybig_681380Компания пусна в продажба клавиатурата Social Network Access Keyboard с допълнителни 19 клавиша за работа в социалната мрежа Facebook. Тя струва 30 долара.

Social Network Access Keyboard (S.N.A.K. - буквален превод: клавиатура за работа в социалната мрежа) е съвместима с операционните системи на Windows: XP, Vista и 7. Тя се включва към компютъра с помощта на USB. Устройството представлява мултимедийна клавиатура с 19 „горещи” клавиша (общо те са 104), предназначени за бърз достъп до функциите на Facebook и не можещи да се използват по никакъв друг начин извън социалната мрежа.

11-те „горещи”" клавиша, разположени на клавиатурата отляво, отговарят на основните функции на Facebook: четене и писане на съобщения, разглеждане на покани, редактиране на лична информация, търсене и създаване на събития, участие в групи, работа със списъка с приятели, управление на настройките за достъп до профила и др., пише БГНЕС.

Отдясно на S.N.A.K. са разположени останалите осем „горещи” клавиша, които позволяват с едно натискане да се затвори страницата на Facebook, преглеждане на фотографии, добавяне на нови фотографии и видео, достъп до социални игри и др. За момента S.N.A.K може да бъде купена само по интернет, на сайта на производителя или чрез онлайн аукциона eBay.


Добави коментар

Защитен код
Обнови