Селтик с оферта за Гара Дембеле

Четвъртък, 20 Януари 2011 10:50 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

Селтик е един от тимовете, които са отправили оферта за нападателя на Левски Гара Дембеле. Това съобщи един от агентите на „синия” ас за „Sky Sports”.

Бъдещето на френския нападател е плод на безброй спекулации пращащи го в най-различни отбори в Европа. В последните дни се заговори за сериозен интерес към Дембеле от страна на тимове от Висшата лига.

 

 

„Да, вярно е. Селтик е един от клубовете, които са отправили оферта за Дембеле”, коментира пред английското издание Кристиан Емиле – един от представилите на нападателя на Левски.

 

 

Агентът от 121 Sports Marketing and Consulting Ltd. Добави: „Сетлик е голям клуб. Разбира се, че това е добра дестинация за Гара. Както казах и преди обаче, има много оферти за Дембеле. Така че ние не бързаме с отговора.”

 

 

„Ще оценим всички оферти и ще изберем най-добрата за него и за Левски София. В момента, Гара е концентриран единствено върху това да работи здраво по време на лагера. За да е готов за началото на пролетния полусезон”, завърши Кристиан Емиле


Добави коментар

Защитен код
Обнови