Спират сериала „Двама мъже и половина”

Събота, 26 Февруари 2011 10:31 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

twoman2Американската телевизия Си Би ЕС обяви, че спира излъчването на популярния телевизионен сериал "Двама мъже и половина" заради "изявленията, поведението и състоянието" на актьораЧарли Шийн, изпълнителят на една от главните роли.

Сериалът бе временно спрян през януари, след като Чарли Шийн попадна в болница след 36-часов купон у дома му, полят обилно с алкохол и дрога.

След болницата актьорът постъпи в рехабилитационен център. Той трябваше да се върне на работа завчера, но вместо това актьорът даде странно интервю, в което обвини продуцента на сериала Чък Лори, че лошо си вършел работата, предаде Би Би Си, цитирана от БГНЕС.

Части от интервюто излязоха на сайта TMZ. Няколко часа по-късно телевизията обяви, че тази година снимките на сериала няма да бъдат възобновени. Освен това стана известно, че телевизията е решила да не плаща на актьора за досегашните му снимки.


Добави коментар

Защитен код
Обнови