Бербатов: Много си приличаме със Скоулси

Петък, 18 Февруари 2011 10:32 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

be4_big_670807Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов за пореден път доказа, че е скромен, за разлика от повечето звезди в днешния футбол. Българинът сподели, че много си прилича с ветерана Пол Скоулс, тъй като и двамата са по-резервирани към медийните изяви. „Очевидно, в момента вкарам повече голове. Предполага, че сега повечето фенове са доволни от представянето ми”, коментира Бербатов пред англисйкото списание FourFourTwo. „Но никога не съм искал от феновете да пеят песни за мен, или да издигат плакати заради мен. Искам само да изляза на терена, да си свърша работата и забавлявам запалянковците.

След това да се прибера у дома и да бъда със семейството си”, продължи Берба. „Много вярно е, че приличам на Пол Скоулс в това отношение. Наистина е така! Скоулси подхожда по същия начин към нещата извън терена. Аз не обичам да давам интервюта или да бъда в светлината на прожекторите. Предпочитам да говоря с представянето си в мачовете”, каза още нападателят на Манчестър Юнайтед.


Добави коментар

Защитен код
Обнови