Съдбата на ЦСКА ясна 48 часа преди вечното дерби

Вторник, 15 Февруари 2011 10:41 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

cfs_big_668629Два дни преди вечното дерби отборът на ЦСКА ще узнае съдбата си - дали ще стартира първенството или от догодина ще се състезава в аматьорския футбол. Решението ще бъде взето на предстоящото заседание на Изпълкома, което е след 10 дни.

Това съобщи за Гонг пресаташето на БФС Павел Колев. На последното заседание на Изпълкома през декември, на шефовете на ЦСКА бе даден срок до 14 февруари да предоставят документи, че са започнали изчистването на дълговете си към други футболни клубове и към Министерството на спорта или пък документи, показващи изчистването на тези задължения.

След изтичането на срока - в 17 часа днес, документите ще бъдат предадени на направление Спортно-техническо към БФС, което ще се запознае с тях и ще представи докладна пред Изпълкома. Въз основата на нея управителното тяло на българския футбол ще вземе окончателното си решение.


Добави коментар

Защитен код
Обнови