Притесненията в ЦСКА за Платини продължават

Неделя, 06 Февруари 2011 13:00 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

csd_big_664191Получилите контузия в петък в мача срещу Лудогорец Разград /2:0/ Мишел Платини и Фабрицио Грило едва два дни по-късно ще бъдат прегледани в близка край Сиде клиника.

Двамата играчи на ЦСКА се свлякоха последователно на терена в рамките на една-две минути, малко след началото на второто полувреме на контролата.Безпорно по-голямо е притеснението за Мишел Платини, тъй като при невъзможността да бъде използван и Килиън Шеридън, то реално наставникът Милен Радуканов остава без типичен централен нападател. Единствено Спас Делев ще бъде острие в атаката на „червените”. Съмненията за контузията на Платини са за разскъсани адуктори.Фрапантното е, че в края на есенния полусезон ЦСКА разполагаше с цели четирима тарана в атака – освен Платини и Шеридън, това бяха вече напусналите тима Димитър Илиев и Дормушали Саидходжа. В момента при получените контузии на бразилеца и ирландеца не остана нито един.Ситуацията с Фабриция Грило е далеч по-успокояваща. Чупливият италианец, който се контузи на първата си тренировка при пристигането си в ЦСКА миналото лято и пропусна доста от мачовете, вероятно ще се възстанови бързо. Това личи и от напълно стегнатата походка, която Грило демонстрира в хотела през вчерашният ден. Резултатите от изледванията би трябвало да бъдат ясни в късния следобед.

Добави коментар

Защитен код
Обнови