Енрике Иглесиас ще става татко?

Четвъртък, 27 Януари 2011 12:47 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

Енрике Иглесиас и половинката му Ана Курникова ще стават родители, заявиха приближени до звездната двойка. Информацията обаче все още не е потвърдена официално от двамата.

Запознати източници твърдят, че двамата споделили новината с приятели преди седмица. Двамата обаче са добре известни с дискретността по отношение на връзката си и избягват да говорят пред медиите, уточнява БГНЕС. Наскоро из страниците на изданията отново се завъртя подозрението за евентуалната бременност на блондинката, лед като папараци успяха да изловят позакръленото й коремче. 

През последните години таблоидите са писали стотици статии за тях, но нито Енрике, нито Ана са коментирали публично написаното в тях. Преди година обаче, двамата отново попаднаха под вниманието на медиите, след като Ана беше видяна да носи пръстен, който изглеждаше като годежен.


Добави коментар

Защитен код
Обнови