Печат на тази страница

Милен Радуканов откри голф сезона в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Понеделник, 09 Април 2012 10:10 | | | 0 Добави коментар

Бившият треньор на ЦСКА Милен Радуканов откри голф сезона, като даде началенизстрел за старта на традиционния турнир на Домейн Бойар в Пирин Голф & Кънтри Клуб.Лидерът сред българските винопроизводители подкрепя елитните спортове в Българияи се обвърза трайно с голфа през 2011, налагайки се като един от най- предпочитанитетурнири.
Радуканов, който изведе ЦСКА до триумф в турнира за купата на България по футбол, взеи своя първи голф урок от холандския специалист Вим Каудайс. Усетът му към топката испортният му дух помогнаха да усвои по- бързо техниката на аристократичния спорт.
„ Благодаря, че ме поканихте да бъда част от Официалното откриване на голф сезона вПирин Голф & Кънтри Клуб. До днес тази игра беше непозната за мен, но приех поканана Домейн Бойар с удоволствие. Наслаждавайки се на качествените вина, направихи първи опити с голфа- невероятен спорт. Завладя ме !” каза Радуканов по време нанаграждаването.
Изключително голям беше интересът към събитието, в което участие взеха 80състезатели. С разрешението на родителите, в надпреварата се включи младежкиянационален отбор на България, които не участваха в класирането.
Г-н Милен Радуканов и г-н Евгени Харамлийски, Изпълнителен директор на Домейн Бойарнаградиха победителите в първия за годината голф турнир в комплекса .
Купата на Домейн Бойар за 2012 в Пирин Голф & Кънтри Клуб спечели Иван Голомеев с 81удара, който сподели, че това е втора купа на Домейн Бойар в неговата колекция. Следване от Емил Марков с 81 удара и Александър Евтимов с 82 удара.Във втора дивизия с хендикапи до 36 победител стана Георги Петров с 44 нетниСтейбълфорд точки, първата голяма победа за голфъра. Втори се нареди КрасимирИванов с 41 точки и Иво Димчев с 41 точки и по-висок хендикап.
При дамите първа стана Ваня Деянова, член на клуба с 31 нетни точки. Специалнитенагради „Най-дълъг удар” и „ Най- близо до дупката” спечелиха Денис Димитров и ПитърШнирберг, който играе на игрището за първи път( 0.7 м. метра от флага ).
След състезанието и желанието за предизвикателните награди, които спечелихапобедителите в турнира, гостите се потопиха в приятната атмосфера на Европейскияресторант в 5-звездния хотел в комплекса. Дегустацията на селектираните вина ДомейнБойар протече с 4-степенно меню. Гостите се насладиха и пробваха изисканите вкусовена няколко от новите марки вина на избата, наскоро спечелили отличителни награди отмеждународни конкурси: Квантум Ризлинг, Некст 20 и Домейн Бойар Платинум Мерло.На финала на вечерята гостите опитаха 2 световни марки, които Домейн Бойар вечепредставлява в България: Порто Круз и динамичното уиски Label 5.

Допълнителна информация

Последно променена на Понеделник, 09 Април 2012 10:19
RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови