Печат на тази страница

Красимир Герчев пали коледните светлини

Вторник, 06 Декември 2011 10:07 | | | 0 Добави коментар

razlog_night_819266На 9 декември  точно в 17:30 часа кметът на Разлог инж. Красимир Герчев тържествено ще включи светлините на коледното дърво в Разлог. Над 10 000 лампички и светещи гирлянди ще осветят 40-годишен бор на централния площад в града. Празнично осветена ще грейне и сградата на общинската администрация. Музикална програма ще представят възпитаниците от Младежки център под небе озарено от празнични илюминации.
Булевард на елхите ще радва жителите и гостите на Разлог по повод предстоящите коледно-новогодишни празници.

Същият ден от 13:00 часа започва украсяването на 50 елхи от ученици, граждани, бизнесмени, представители на сдружения и различни институции. Всеки ще ги подреди по начин, по който желае, за да изглеждат възможно най-красиви. От ПК „Пирин” Разлог се похвалиха, че ще отрупат своята елха с коледни играчки, изработени от тесто. Коледните дръвчета ще бъдат подредени в центъра на града и ще могат да се разглеждат цяла седмица. Инициативата цели да създаде повече настроение, и още по-приятен вид на централния площад.

Жителите на Разлог за поредна година ще се надпреварват да разкрасяват коледно домовете и витрините на магазините си. Конкурсът “Да украсим Разлог!” за най-оригинална украса на витрина и дом винаги успява да предизвика хората от Разлог да сложат по-рано и по-атрактивна коледна украса. Комисия от общинската администрация в Разлог дни преди Коледа ще определи и отличи с грамоти най-големите ентусиасти. Стартира и кампанията на община Разлог „Дядо Коледа по домовете”. По желание на родителите безплатно дядо Коледа посещава домовете и разнася подаръци на послушните деца. Записването започна и ще продължи до 22.12.2011г. в  сградата на Многофункционалния младежки център в Разлог.

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови