Печат на тази страница

Мария Копанарова е новият председател на ОбС - Разлог

Четвъртък, 03 Ноември 2011 12:16 | | | 0 Добави коментар

kopanarova_nДнес в 09.30 ч се проведе първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Разлог. То беше открито от заместник-областния управител Бисер Михайлов.

В новия ОбС – Разлог влизат представители на 5 партии и коалиции, разпределени по следния начин: мнозинство на ПП ГЕРБ  с 10 от общо 21 общински съветници, трима от Сдружение РАЗУМ, трима от Коалиция „Патриотичен съюз за община Разлог”, трима от РЗС и двама от Граждански блок. Шестима са общинските съветници, които присъстваха и в миналия Общински съвет.

Местните парламентаристи, кметовете на населени места и избраният кмет на община Разлог Красимир Герчев положиха клетва с обещанието да спазват принципите на демократичност и законност, и да работят за благоденствието на гражданите на община Разлог. По традиция, след откриването на заседанието, то бе  ръководено от най-възрастния общински съветник – д-р Мария Копанарова. Тя бе предложена и от общинските съветници на ГЕРБ за председател на местния парламент. Предложението бе подкрепено явно от общинския съветник от РЗС Благой Дункин. Определена бе комисия, която проведе таен вот за избор на председател на ОбС-Разлог. В резултат с гласовете на повече от половината общински съветници д-р Копанарова, която е председател на структурата на ГЕРБ в Разлог, бе избрана за председател на местния парламент. Тя бе общински съветник от управляващата партия и в предишния ОбС.

Лина Пъргова, E79 news

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови