Регионален турнир по тенис на маса за юноши се проведе в Разлог

Събота, 22 Октомври 2011 09:14 | | Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

tenc90985cРегионален турнир по тенис на маса за юноши се проведе в Професионалната гимназия по транспорт в Разлог. Турнирът се превърна в традиционен и се провежда в чест на празника на Разлог - 24 октомври.

В състезанието взеха участие отбори от: ПГ по транспорт, Разлог; ПГ по туризъм и хранителни технологии, Разлог; ПГ по селско стопанство и туризъм, Банско; ПГ по електроника и електротехника, Банско; Професионална лесотехническа гимназия, Банско и СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, Якоруда. Организатор на мероприятието е ПГ по транспорт, със съдействието на Община Разлог.

Турнирът се провежда в рамките на инициативите на гимназията „Учим и живеем заедно” и се предвижда всяка година да разширява обхвата си. „Тази традиция е една прекрасна възможност за обединяване и опознаване на учениците от различни училища в региона, обичащи спорта и предизвикателствата”, сподели директорът на ПГ по транспорт Емилия Йорданова.

Регионалният турнир бе открит от вр.и.д. кмет на община Разлог инж. Венцислав Гърменов. Присъстваха много ученици и учители, които подкрепяха отборите, подготвени от учителите по физическо възпитание и спорт в съответните гимназии. На работната среща на ръководителите на отбори, която се проведе непосредствено след приключването на турнира, се взеха решения за бъдещи регионални средношколски състезания по други видове спорт.

Безпристрастното жури класира на първо място отбора на СОУ, Якоруда. На второ място е отборът домакин от ПГ по транспорт, Разлог. Трето място заеха ПГ по електроника и енергетика, Банско и ПГ по селско стопанство и туризъм, Банско. Наградите за призовите места са осигурени от Община Разлог. За всички участници ПГ по транспорт, Разлог, като училище-домакин подготви малки изненади.

E79 news


Добави коментар

Защитен код
Обнови