Трета спортна площадка откриха в Разлог

Петък, 14 Октомври 2011 09:30 | | Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

ploshhhaТрета спортна площадка в Разлог бе открита днес в един от най-големите квартали на града - кв. "Христо Ботев".

В близост до терена, който е оборудван за игра на футбол и волейбол, има и новоизградена детска площадка, което зарадва изключително много родители и деца. По време на откриването се събраха повече от 50 жители на кв. "Христо Ботев", които въпреки проливния дъжд, дойдоха, за да присъстват на събитието и  да се срещнат с представителите на Общинска администрация – Разлог. В проведения разговор те благодариха за грижите и възможностите за младите да спортуват.

Най-запалените малки футболисти изпробваха новия терен и споделиха, че тренировките им в бъдеще ще им дадат възможност за още по-класна спортна форма. Зам. кметът по социалните дейности Венцислав Гърменов преряза лентата и пожела феърплей на младите спортисти, а на младите родители - много деца, които да играят на изградената детска площадка.

През изминалите няколко месеца децата на Разлог играят на модерно оборудвани и технически обезпечени детски площадки в двора на ОУ "Никола Парапунов", в двора на основното училище в с. Бачево и в с. Баня. Децата на Разлог имат и функционални детски площадки, добре обезопасени и с чисто нови съоражения. Така условията за спорт, отдих и игра са едни от най-добрите в цялата област.

Лина Пъргова, E79 news


Добави коментар

Защитен код
Обнови