Посланиците на Америка и Словакия в първата десятка в Amcham- Titan Charity Golf Tournament в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Неделя, 09 Октомври 2011 16:02 | | Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

AmbassadorflightПирин Голф & Кънтри Клуб работи усилено в последните години за развиване на голфа в България, именно полаганите усилия привличат вниманието на международни комании като Титан „ Златна Панега цимент”. Голф комплексът в Пиринско отново стана домакин на благотворителния голф турнир организиран от Американската Търговска Камара в партньорство с Титан на 08.10.2011.

Благотворителното събитие се провежда в Пирин Голф & Кънтри Клуб за втора поредна година, благородната кауза накара голфърите да подпомогнат инициативите на организаторите. Традиционният вече турнир събра над 40 състезатели от България и чужбина. Специални гости и участници в състезанието бяха Американският посланик Джеймс Уорлик, Словашкият посланик Карол Мистрик, както и представители на водещи фирми по цял свят.

Изисканото  парти и награждаването на победителите се проведе в Клубната сграда от г-н Дейвид Хемсън, Маня Косанова и г-н Джеймс Уорлик, които връчиха атрактивните награди на първенците в състезанието. На търг беше разиграна картина на Атанас Ташев- „Регата”, като събраните средства ще отидат за благотворителност по инициативи на Американската търговска камара.

Участниците играха в две дивизии 0-18 и 19 -28, индивидуален Стейбълфорд. Всички участници имаха равни шансове да се наредят в челната тройка.

„ За мен беше чест да участвам в благотворителния турнир днес. За първи път посетих  този прекрасен голф комплекс преди около месец и останах очарован. Мястото е великолепно. „ сподели Американският посланик Джеймс Уорлик.

Посланиците на Словакия и Америка направиха добро представяне и се наредиха в първата десятка.

Победител сред участниците с най- ниски хендикапи в дивизия А е Николай Калоянов, който доволно сподели, че е направил най- добрата си игра за сезона. Гордият победител преотстъпи мястото си на следващите в класирането, благородна постъпка на Президента на клуба.

След  което, класирането бе променено  по следния начин: първи с 38 нетни Стейбълфорд точки се класира Виктор Пиш /фирма Тренквалдер /, следван от  Андрей Гюров с 35 точки и Иван Каназирев с 34 нетни Стейбълфорд точки.

„ Благодаря за поканата за участие. Включих  се в последния момент в състезанието, но имаше резултат.” каза Виктор Пиш.

В челната тройка в дивизия Б, на първото стъпало на почетната стълба се качи Кирил Златков /вестник Струма/ с 45 нетни Стейбълфорд точки, който тренира усилено ежедневно в Пирин Голф & Кънтри Клуб.

„ Никога не съм играл толкова добре като днес. Имах уникален ден и направих страхотен резултат. На 18 дупка започнах да мисля за резултата и се объркаха малко нещата.” Каза развълнувания победител, член на клуба Кирил Златков.

Втори се нареди Георги Калоянов /фирма Техноууд / с 43 точки , а трето място зае Мартин Сейдж / фирма Worley Parsons Nuclear Services / с 39 точки.

Специалната награда за „Най-близо до дупката” само на 1.43 от флага направи Георги Калоянов, а „ Най-дълъг удар” направи Иван Каназирев.

Последно променена на Неделя, 09 Октомври 2011 16:03

Добави коментар

Защитен код
Обнови