Fly, Drink & Drive – мотото в есенното издание на ISS Golf Cup в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Неделя, 02 Октомври 2011 19:28 | | Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

St.Svorcikleft„Планирано вече почти 7 месеца, в днешното събитие вложихме много енергия и желание. Благодарение на молитвите на екипа имаме страхотно време, остава само да се забавлявате и наслаждавате на играта.  Слогъна в днешния турнир е „Fly, Drink & Drive”, каквито са и наградите за победителите.” смеейки се каза Станислав Шворчик, управител на ISS Facility Management в България на откриването на турнира.

За първи път пристига в България през 2008 година и тогава страстта към голфа го завладява.  Играейки само за удоволствие и забавление, това беше водещата идея на този голф турнир, участниците да изпитат удоволствие от играта.

В първото голф състезание, организирано от фирмата ISS Facility Services участие взеха 50 запалени голфъри, които бяха поканени от спонсорите. Сред участниците бяха представители на бизнеса и дипломатическия корпус в България- г-жа Шийла Камерер, Посланик на Южна Африка заедно със съпруга си, както и Посланикът на Япония, г-н Макото Ито.

Атрактивните награди за победителите бяха осигурени с любезното съдействие на Шкода, Горна Баня и Чешките авиолинии, които обаче бяха пазени в тайна до церемонията по награждаването. Целта на голф турнира беше участниците да се забавляват като само можеха да предполагат какви  призове ще спечелят.

Церемонията по награждаването и официалната вечеря се проведоха в Клубната сграда и изненадите продължиха.

„Ще обява наградите за победителите , но честно да си кажа все още не знам кой какво ще спечели. Вие сами ще изпробвате късмета си  с  Fly, Drink & Drive.”  предизвика интереса на състезателите Станислав Шворчик.

Състезанието беше много оспорвано, три от отборите постигнаха еднакъв резултат от 43 нетни Стейбълфорд точки. Победителите в класирането бяха определени с най-добър резултат на последните дупки, където заслужено първо място спечели отборът на Олег и Гриша Черневи. Наградата, която спечелиха първенците беше осигурена от Шкода- Уикенд за двама със Шкода Супърб.

„ Организацията беше страхотна. Много се забавлявахме и благодарим, че бяхме сред поканените. „ каза капитанът на отбора Олег Чернев.

Втори се наредиха семейство Рийд- Алекс и Саймън Рийд, които също имаха щастлив ден  и постигнаха добри резултати. Наградата, която спечелиха е 2 бутилки 20- годишен Армейски коняк, която ще имат възможност да споделят с приятели.

На трето място в отборното състезание се класира отборът на Валентин Захариев и Кирил Маринов, които бяха нетърпеливи да научат крайните резултати.  Те са късметлиите, които ще пътуват до Прага, благодарение на Чешките авиолинии.


„ Днес има 2 награди за „Най-близо до дупката” – на 9-та и 15-та дупка. Нямаме награда за „Най-дълъг удар”, защото моят приятел Карол Мистрик, който е претендент за нея не участва днес.” се пошегува Станислав Шворчик.

Най- близо до флага на 9-та дупка беше ударът на Кирил Маринов, само на 2.01 метра, а на 15-та дупка Дейвид Бриджис  изпрати топката на 1.53 метра от дупката. Двамата спечелиха по 1 стек традиционна чешка бира Bernard.


Добави коментар

Защитен код
Обнови