Нова спортна площадка откриха в Разлог

Петък, 30 Септември 2011 13:13 | | Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

sportna_verybig_783634Временно изпълняващият длъжността кмет на община Разлог инж. Венцислав Гърменов откри нова спортна площадка в с. Баня.  Красивото съоражение се намира в парка на китното селце, съобщиха от Общинска администрация.

Площадката е от поредицата, които Община Разлог има за цел да създаде и открие, за да може спортът да върви ръка за ръка с ежедневието на хората от региона. Предназначена  е за игра на футбол на малки врати и тенис на корт.  Тя е реконструирана съществуваща спортна площадка, която е била с асфалтово покритие. Поставената  нова настилка и реконструкцията са на стойност 32 хил. лв., като в проекта е заложено и поставяне на осветление.

В съседство на новооткритата спортна площадка съществува още една, която ще бъде разчертана за игра на волейбол и тенис на корт, а в последствие ще бъдат поставени и баскетболни кошове за любителите на баскетбола.

„Целият този терен се превръща в един спортен кът, който трябва да използваме максимално, но и да пазим. Да си пожелаем повече хора, както деца, така и възрастни,  да използват новата придобивка и да спортуват повече” –каза  инж. Венцислав  Гърменов.

На церемонията по откриването, на която присъстваха жители и гости на с. Баня, служители от Общинска администрация. Малчуганите от ОДЗ-Филиал с. Баня, поднесоха кратък поздрав с песни и танци.


Добави коментар

Защитен код
Обнови