Трима младежи от Разлог са пострадали при катастрофата в Благоевград

Сряда, 14 Септември 2011 09:01 | | Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

police_big_658260Трима младежи от Разлог са пострадали при катастрофата, станала рано тази сутрин в района на бирената фабрика в Благоевград.

Към 5.30 часа тази сутрин младежите се връщали от дискотека с лек автомобил „Тойота”, когато колата се ударила в стълб на уличното осветление. Водачът - 21-годишният Георги Колев, изгубил контрол над движещия се с висока скорост автомобил, той излязъл от пътното платно, качил се на тротоара и се забил в стълба. След това автомобилът се занесъл със задната част на дясно и задните колела увиснали над паркираните под стената на пътя автомобили, предаде БГНЕС. При удара в стълба двигателят е влязъл почти в купето на лекия автомобил, а части от него се разхвърчали дори на 30 метра от местопроизшествието.

С линейка на ЦСМП тримата пострадали са приети в Спешно-приемно отделение на МБАЛ. Най-тежко е състоянието на возещия се на задната седалка Виктор Бастунов, на 19 г., който е със счупен крак, травма на главата, окото и други наранявания.

Пътуващият на седалката до шофьора - 25-годишният Карло Катранджиев, се е отървал само със счупена ръка. Водачът Георги Колев е с фрактура на китката, травма на окото и разбита във волана уста. И тримата имат порезни рани от стъклата.

От няколко дни обаче големият асансьор в поликлиниката не работи, тъй като не е платен и носилката с пострадалия Бастунов бе тикана на ръце по стълбите от дежурните в Спешно-приемно отделение лекар и шофьори до рентгена на 4-ия етаж.

На водача е взета кръвна проба за алкохол.


Добави коментар

Защитен код
Обнови