Все още няма регистрирани кандидати за кметската надпревара в Разлог

Петък, 09 Септември 2011 17:29 | | Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

izboriВсе още няма нито един регистриран кандидат за кметската надпревара, информираха от ОИК в Разлог. Официално срокът изтича на 20 септември и според бъдещите участници в изборния процес, изчакването на крайния срок е, за да се избегне незабавното излизане в отпуск, както изисква законът.
Регистрирани за участие в изборите за местни органи на властта в ОИК - Разлог са 25 партии и коалиции. От тях в изборите за кмет ще участват 14 партии и 4 коалиции, като три от тези коалиции са местни и една на национално ниво, припомни председателят на ОИК в Разлог.
За общински съветници за предстоящите избори в Разлог са регистрирани 20 партии и 5 коалиции, от които четири местни и една национална. За кметове на кметства са регистрирани 15 партии, четири местни коалиции, една на централно ниво и един инициативен комитет за избор на кмет на село Баня.
Сред партиите, които ще се състезават за местни органи на властта са ГЕРБ, Ред законност и справедливост, ДРОМ, Българска социалдемокрация, Движение за европейска интеграция, Обединени социалдемократи, Лидер, ДПС, ВМРО- БНД. 

Лина Пъргова, E79 news


Добави коментар

Защитен код
Обнови