Трансферът на Йордан Минев пропадна, остава в ЦСКА

Понеделник, 24 Януари 2011 10:38 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта Печат | Е-мейл | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

Десният бранител на ЦСКА Йордан Минев ще остане в отбора, след като трансферът му в израелския Апоел Ирони Кирият Шмона окончателно пропадна. Минев не успя да излети за Израел и се присъедини към ЦСКА в началото на миналата седмицата.

 

 

В последствие стана ясно, че преминаването на пазарджиклията в Апоел няма да се осъществи. На този етап Минев остават в ЦСКА, като за сега няма други реални оферти към него. Според запознати недоброжелатели са провалили отиването на Йордан Минев в четвъртия във временното класиране на израелското първенство.

 

 

Договорът на Минев с „червените” изтича през лятото, като до този момент не са водени окончателни преговори за неговото подновяване. Очакваше се Минев да бъде продаден, но ако това не стане ръководството ще му бъде предложен нов контракт.

 

До затварянето на трансферния прозорец все още има възможност Минев да бъде продаден, ако в канцелариите на ЦСКА постъпят конкретни предложения за футболиста. Още спортни новини в Gong.bg »


Добави коментар

Защитен код
Обнови