Печат на тази страница

Чарли Шийн ще овладява гнева си в нов сериал

Вторник, 19 Юли 2011 10:41 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

charli_big_665140Американският актьор Чарли Шийн, който бе изгонен от сериала "Двама мъже и половина" през февруари, ще се върне на малкия екран в нов сериал, посветен на контролирането на гнева, съобщи самият актьор и продуцентът на сериала.

Той е вдъхновен от филма "Психотерапия" (Anger management), в който актьорът Адам Сандлър се опиваше да научи Джак Никълсън да овладява пристъпите си на гняв. Сценарият до голяма степен отразява и личните проблеми на Чарли Шийн, свързани с домашно насилие, обиди по адрес на продуцента Чък Лори, както и множество скандали с алкохол и наркотици.

"Избрах Anger management, макар да е малко пресилено за мен да изпълнявам ролята на човек, който има сериозни проблеми с овладяването на гнева си, защото мисля, че темата е добра", каза актьорът.

Компанията Lionsgate, която ще продуцира сериала, не уточнява дали Чарли Шийн ще изпълнява ролята на пациент или на психотерапевт, нито кой канал ще го разпространява, отбелязва БГНЕС. Самият Шийн ще бъде и един от продуцентите на продукцията.

След като шумно бе отстранен от "Двама мъже и половина", за което той съди компанията"Уорнър" за 100 млн. долара за неправомерно прекратен договор, неговата роля бе дадена на актьора Аштън Кътчър.

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови