Печат на тази страница

Най-красивата италианска министърка Мара Карфаня се омъжи

Понеделник, 27 Юни 2011 08:54 | | размер на шрифта намалете шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта увеличете размера на шрифта | 0 Добави коментар

Оценете тази статия
(0 гласа)

mimi_verybig_738814В присъствието на 250 видни гости, сред които бе и италианският премиер Силвио Берлускони, най-красивата италианска министърка Мара Карфаня се омъжи за дългогодишния си приятел - строителния предприемач Марко Медзарома, съобщава електронното издание на "Кориере дела сера".

Сватбата се състояла на 30 километра от Рим, в замъка Торе ин пиетра и протекла при засилени мерки за сигурност, пише вестникът. Церемонията била ръководена от духовния наставник на Карфаня - свещеника Алфонсо Санториело. За свидетели на бракосъчетанието министърката на равноправието избрала премиера Силвио Берлускони и брат си Джанроко. 

На церемонията присъства половината италианско правителство, както и множество депутати от управляващата коалиция на Берлускони. Не беше поканена обаче наследничката на династията Мусолини - Алесандра Мусолини, която е част от управляващото мнозинство. Преди половин година именно Алесандра Мусолини предизвика бурна полемика в Италия, като обвини Карфаня в интимна връзка с политически опонент на Берлускони. Заради тези нападки Карфаня дори искаше да напусне правителството, но после се отказа от намерението си.

Мара Карфаня и Марко Медзарома са заедно от четири години и официално се сгодиха на остров Капри. В миналото Мара Карфаня беше модел и шоугърла. В политиката тя се издигна благодарение на Силвио Берлускони.

Това е втората сватба в новото правителство на Берлускони след тази на министърката на образованието Мариястела Джелмини.

RazlogBG

Последните от RazlogBG


Добави коментар

Защитен код
Обнови